Hugg din egen julgran och gårdsförsäljning

hugg_din_ege_gran_korv

Hugg din egen julgran utanför Halmstad

Julgransförsäljning 2020 

Det är en särskilt känsla att njuta av en fin julgran om man själv valt den. Detta har många upptäckt och återkommer år efter år. Många familjer tar sig också tid att sitta ned och grilla korv med varm glögg efter väl förrättat värv. En härlig utflykt och ett skönt avbrott i julstressen.

Öppettider 2020

Julgransförsäljningen är öppen alla lör- och söndagar i advent klockan 10-15. Dessutom kommer vi i år även ha öppet vardagar 7/12-18/12 klockan 12-15:

  • 28-29 november kl 10-15,
  • 5-6 december kl 10-15,
  • vardagar 7-18 december klockan 12-15.
  • 12-13 december kl 10-15,
  • 19-20 december samt måndag till onsdag 21-23 dec kl 10-15,

Det ska kännas säkert att hugga sin egen julgran även i Coronatider

Vi har utökat öppettiderna för att fler ska kunna komma och hugga sig egen julgran i lugn och ro. Under vardagarna kommer det vara väldigt få besökare på plats.

Betala med Swish för att minska smittspridningen

Kontantbetalning vill vi nu också undvika, varför vi föredrar att du betalar med Swish. För de som inte har Swish har vi en kontantlåda där du själv stoppar ner pengarna.

Ny stor parkeringsplats och ytterligare en grillplats

Vi har en ny stor parkeringsplats och ytterligare en grillplats för alla som önskar grilla korv. På grillplatserna vill vi att det bara ska vara en familj/ett sällskap i taget.

Ta med egen korv och fika i år

För att minska smittrisken tillhandahåller vi i år inte korv eller pepparkakor. Vill Du grilla korv går det utmärkt – brasorna kommer att vara tända under helgerna. Kom då bara ihåg att ta med korven.

Vid betalning, nätning och grillning gäller det som vanligt att tänka på avståndet.

Vi ser fram emot att träffa alla stammisar och nya kunder, vi ses!

Vad kostar en gran?

Priset på granarna varierar beroende på sort och längd. En vanlig gran på drygt två meter kostar 240:- och en motsvarande kungsgran 460:-. En bunt ris (ca 8 grenar/2,5 kilo) kostar 60:-.  Du kan betala med Swish och kontanter. Vi bjuder på brasa, korvgrillning och glögg under helgerna.

Julgran utan besvär

Vi säljer också kungsgranar färdiga att ställa in direkt. Dessa är monterade på ett träkryss, varför Du inte behöver någon julgransfot. De ska heller inte vattnas. De håller sig fina i cirka 3 veckor. De finns i längderna 1 m respektive 1,4 m och kostar 330:- respektive 370:-

Vägbeskrivning 

Vår gård, Persgård, ligger i Spånstad vid Nissastigen endast ca 3,6 km norrut från E6:an. Kommer du från centrala Halmstad tar det ca 10 minuter med bil och då är det skyltat till HÖGER (se karta och bild nedan).

> Klicka här – Direktlänk till Google Maps