Hugg din egen julgran och gårdsförsäljning

hugg_din_ege_gran_korv

Hugg din egen julgran utanför Halmstad

Julgransförsäljning 2022
Den årliga julgransförsäljningen är öppen alla lördagar och söndagar under advent mellan klockan 10-15 samt vardagarna 19-23 december klockan 12-15.

Stor parkeringsplats och grillplatser
Vi har en stor parkeringsplats och fyra grillplatser för alla som vill grilla korv (ta med egen korv)

Glögg och pepparkakor
Vi bjuder alla besökare på värmande glögg och pepparkakor.

Vad kostar en gran?

Priset på granarna varierar beroende på sort och längd. En vanlig gran på drygt två meter kostar 280:- och en motsvarande kungsgran 510:-. En bunt ris (ca 8 grenar/2,5 kilo) kostar 75:-. Du kan betala med Swish och kontanter.

Nyhet – julgransbollar

Vi säljer även julgranar klippta till bollar. De blir fantastiska dekorationer i din trädgård med lite belysning. De mindre kostar 300:- och de större (kräver släpkärra) 450:-.

Julgran utan besvär

Vi säljer också mindre kungsgranar färdig att ställa in direkt. Dessa är monterade på träkryss, varför Du inte behöver någon julgransfot. De ska heller inte vattnas. De håller sig fina i cirka 3 veckor. De är drygt en meter långa och kostar 350:-.

Vägbeskrivning 

Vår gård, Persgård, ligger i Spånstad vid Nissastigen endast ca 3,6 km norrut från E6:an. Kommer du från centrala Halmstad tar det ca 10 minuter med bil och då är det skyltat till HÖGER (se karta och bild nedan).

> Klicka här – Direktlänk till Google Maps