Hugg din egen julgran och gårdsförsäljning

hugg_din_ege_gran_korv

Hugg din egen julgran utanför Halmstad

Julgransförsäljning 2021
Själva julgransförsäljningen är öppen alla lör- och söndagar i advent klockan 10-15. Dessutom kommer vi i år även ha öppet fredagen 17/12 samt måndag-torsdag 20-23/12 klockan 12-15:

Stor parkeringsplats och ytterligare grillplatser
Vi har en stor parkeringsplats och ytterligare tre grillplatser för alla som önskar fika vid brasorna.

Ta med egen korv och fika
Vi bjuder på värmande glögg och pepparkakor. Vill Du grilla korv och fika går det utmärkt – brasorna kommer att vara tända under helgerna. Kom då bara ihåg att ta med korven och fika.
Vi ser fram emot att träffa alla stammisar och nya kunder, vi ses!

Vad kostar en gran?
Priset på granarna varierar beroende på sort och längd. En vanlig gran på drygt två meter kostar 260:- och en motsvarande kungsgran 480:-. En bunt ris (ca 8 grenar/2,5 kilo) kostar 70:-. Du kan betala med Swish och kontanter.

Julgran utan besvär
Vi säljer också kungsgranar färdiga att ställa in direkt. Dessa är monterade på ett träkryss, varför Du inte behöver någon julgransfot. De ska heller inte vattnas. De håller sig fina i cirka 3 veckor. De är drygt en meter långa (finns i längderna 1 m respektive 1,4 m) och kostar 350:.

Tomtepresenter
Vår tomte är redan igång i sin verkstad. I år arbetar han med lärkvirke. Tror Ditt barn på tomten finns det fina tomtepresenter från honom att hänga i julgranen.

Vägbeskrivning 

Vår gård, Persgård, ligger i Spånstad vid Nissastigen endast ca 3,6 km norrut från E6:an. Kommer du från centrala Halmstad tar det ca 10 minuter med bil och då är det skyltat till HÖGER (se karta och bild nedan).

> Klicka här – Direktlänk till Google Maps