Hugg din egen julgran och gårdsförsäljning

hugg_din_ege_gran_korv

Julgransförsäljning 2019 

Det är en särskilt känsla att njuta av en fin julgran om man själv valt den. Detta har många upptäckt och återkommer år efter år. Många familjer tar sig också tid att sitta ned och grilla korv med varm glögg efter väl förrättat värv. En härlig utflykt och ett skönt avbrott i julstressen.

Öppettider – alla helger i advent 

Julgransförsäljningen öppnar 2019 till Advent och då har vi öppet alla lör- och söndagar klockan 10-15, dvs. den 30/11-1, 7-8, 14-15 samt 18-23 december för båda självhuggning och gårdsförsäljning. Självklart tillhandahåller vi såg eller sågar ned din gran och vi nätar granen utan kostnad.

Vad kostar en gran?

Priset på granarna varierar beroende på sort och längd. En vanlig gran på drygt två meter kostar 240:- och en motsvarande kungsgran 460:-. En bunt ris (ca 8 grenar/2,5 kilo) kostar 60:-.  Du kan betala med Swish och kontanter. Vi bjuder på brasa, korvgrillning och glögg under helgerna.

Julgran utan besvär

Vi säljer också kungsgranar färdiga att ställa in direkt. Dessa är monterade på ett träkryss, varför Du inte behöver någon julgransfot. De ska heller inte vattnas. De håller sig fina i cirka 3 veckor. De finns i längderna 1 m respektive 1,4 m och kostar 330:- respektive 370:-

Vägbeskrivning 

Vår gård, Persgård, ligger i Spånstad vid Nissastigen endast ca 3,6 km norrut från E6:an. Kommer du från centrala Halmstad tar det ca 10 minuter med bil och då är det skyltat till HÖGER (se karta och bild nedan).

> Klicka här – Direktlänk till Google Maps